Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Tréningen vettek részt kollégáink

2024. 06. 06.

A CoreComm SI műszakvezető munkatársai a veszprémi LeanCenter által szervezett és vezetett tréningen a lean módszertani és üzemirányítási ismereteik bővítése mellett csapatvezetői, menedzser készségeiket is fejleszthették a tréning során. 

Utóbbi során olyan képességekre fókuszáltak, mint a kommunikáció, a konfliktuskezelés, az empátia és a csapatmunka. A műszakvezetőknek nemcsak a gyártási folyamatokért, technikai megvalósításért, hanem csapat irányításáért is felelősek, melyhez elengedhetetlen az interperszonális készségek megléte, magas szinten való alkalmazása.

Ezzel párhuzamosan a lean módszertan ismereteinek valamint a shopfloor management (üzemirányítás) módszereinek elsajátítása lehetővé teszi, hogy műszakvezetőink hatékonyabban irányítsák a gyártási folyamatokat, optimalizálják az erőforrások felhasználását és minimalizálják a folyamatok veszteségeit. A lean szemlélet alkalmazásával a folyamataink átláthatóbbá és rugalmasabbá válnak, ami nemcsak a költségek csökkentésében, hanem a termékek minőségének javításában is megmutatkozik.

Összességében elmondhatjuk, hogy a fejlesztett soft készségekkel és lean ismeretekkel felvértezett műszakvezetők képesek egyensúlyt teremteni a produktivitás és az emberi tényezők között, ami napjainkban elengedhetetlen a hatékony működés érdekében.

Köszönjük kollégáink elkötelezettségét!

 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft