Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Szakmai szeminárium a CoreComm SI-nál

2022. 05. 06.

Szerdán ismét egy fontos mérföldkőhöz érkezett vállalatunk: először invitálthattuk partnereinket új, a napelemgyár épületében kialakított irodánkba, hogy egy szakmai szeminárium keretében mélyebb betekintést, teljes képet adhassunk jelenlegi működésünkről, a dinamikus fejlődés során történt változásokról, illetve szakmai törekvéseinkről. A szeminárium elsődleges célja az energiatároló rendszerünk (ESS) részletes bemutatása volt, de nem álltunk meg ennyinél, összes üzletágunk ismertette szakmai munkáját, szakterületének innovációit.

Így téma volt többek között a(z):

  • Energiatárolók világa – Socomec HES L rendszer 
  • Tartalék energiaellátás: adatközpontok energiaellátása
  • Egyedi solar gyártás
  • Mérés és irányítástechnika: Socomec rendszerek

A prezentációk után témáinkat némiképp a gyakorlatban is átültettük, így természetesen a napelemgyárban és az energiatárolónál is jártak vendégeink, de fővárosi kollégáink segítségével a kapcsolás- és méréstechnikai eszközök kipróbálására is lehetőség nyílt. 

Köszönjük partnereinknek, hogy elfogadták meghívásunkat - természetesen még sok hasonló programot tervezünk a jövőben, hogy a folyamatos szakmai támogatás mellett időnként átfogóan is bemutathassuk, mivel telnek nálunk a napok... :)

 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft