Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Környezetvédelmi díjat nyert vállalatunk!

2022. 04. 05.

A Bolygónk és Városunk környezetvédelmi portál szakmai közössége által megítélt díjat 18 szervezet és magánszemély vehette át március 28-án, a Magyar Tudományos Akadémián szervezett rendezvény keretében.

A "Bolygónk és Városunk" nevű díj átadását nyolc hónapnyi kiválasztási folyamat előzte meg, melynek során szakmai zsűri értékelte azon nyílt ajánláson keresztül érkezett kezdeményezések, szervezetek, vállalatok és magánszemélyek munkáját, akik a legtöbbet tették a természet és a környezet értékeinek megőrzéséért. 

Cégünk "megújuló energia, innováció" kategóriában végzett az első helyen az úgynevezett kerámia domino innovációja kapcsán, mely egy olyan épületekbe integrálható (BIPV), hagyományos tetőcserépként beépíthető napelem-típus, ami hatékony teljesítmény mellett jóval esztétikusabb megjelenést is biztosít.

A CoreComm SI számára rendkívül megtisztelő díjat cégünk stratégiai vezetője, Dr. Závodi-Fodor Zsófia vette át, a díjjal járó 100.000 HUF-os pénzdíjat pedig jótékony célokra felajánlva a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány részére juttatuk el.

Nagyon örülünk a nagyszerű kezdeményezésnek, és egyúttal nagyra értékeljük, hogy az elsőként díjazottak között szerepelhetünk - köszönjük! 

Fotó: Bocskay Zsolt / bolygonkesvarosunk.hu, illetve CoreComm SI saját

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft