Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

"Jó érzés látni, hogy közösen, folyamatosan fejlődünk"

2021. 12. 08.

Decemberben a napelemgyár operatív vezetéséért felelős csapatunk tagjai mesélnek - ismerjétek meg Andrist, Dórit és Nórit! 

Helmeczi András - Üzemvezető
Lassan 5 éve, 2017 májusában csatlakoztam a CoreCommSI csapatához.  
Az első naptól kezdve kiváló munkatársak és hangulat vesz körül, egy nagyon jó közösségbe csöppentem, ahol mindenki profin végzi a munkáját és ha esetleg akadályba ütközünk, bárkihez lehet fordulni segítségért, támogatásért. 
Jó érzés részese lenni egy ilyen dinamikusan fejlődő társaságnak, és nap mint nap látni, hogy közösen és folyamatosan fejlődünk. 
Beosztásom szerint, a Solar napelemgyártó üzemünk vezetője vagyok, és nagyon élvezek minden ezzel járó kihívást és feladatot. Legfőbb feladatom a kollégáimmal együttesen a gyártás szervezése, és az ezzel járó feladatok menedzselése.

Major Dóra - Kereskedelmi asszisztens
2020 márciusában csatlakoztam a CoreComm SI csapatához, éppen a vírushelyzet fokozódásakor, ami miatt sajnos az első két hetemet nagyrészt home office-ban kellett töltenem.
Szerencsére a napelemgyárban szükség lett egy adminisztratív feladatokat ellátó munkatársra, így újra bejárhattam dolgozni, és megtaláltam a helyemet. Izgalmas látni, ahogy a napelem gyár napról napra fejlődik, folyamatosan új fejlesztések, gépek, munkatársak érkeznek a csapatba. Örülök, hogy részese lehetek ennek a lendületes, innovatív folyamatnak. 
Szerencsés vagyok, amiért egy ilyen cégnél dolgozhatom, ahol támogató, együttműködő és jókedvű légkörben zajlik a munka.  

Furda Nóra - Termelésirányító és folyamatmérnök
2020 novemberében csatlakoztam a céghez, fő feladatom a termelés megszelidítése és rendszerbe foglalása. :)  
Az elmúlt időszakban egy nagyon izgalmas terméket ismerhettem meg, amely folyamatosan fejlődik, változik, s ezáltal a termelés is - tehát mindig van új kihívás. Minden nap örömmel jövök dolgozni, mert tudom, hogy nem problémák vannak, hanem megoldandó feladatok. Jó érzés egy családias csapatban dolgozni, együtt ötletelni, a végén pedig látni a pozitív változásokat.

Dóri, Andris és Nóri menedzseli a napelemgyár mindennapjait

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft