Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Idén is a BÉT50-be kerültünk!

2020. 10. 22.

A CoreComm SI 2020-ban is szerepel a Budapesti Értéktőzsde BÉT50-es kiadványba, mely 50 hazai vállalat sikertörténetét mutatja be.

Vállalatunk 2019-ben vált BÉT50 klubtaggá (az akkor megjelent cikk ide kattintva olvasható), idén pedig ismét sikerült megjelennük a legsikeresebb hazai vállalatok  - többek között a BioTech USA Magyarország, a Béres Gyógyszertár, és a Supercharge - mellett.

Ügyvezetőnk, Horváth Balázs ezúttal az ELITE Vállalkozásfejlesztési Programról mesél a kiadványban, mely a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport közös kezdeményezéseként KKV-k vezetőit célozza annak érdekében, hogy még magasabb szintű vállalatfinanszírozási ismereteket és cégvezetési módszereket sajátíthassanak el.

"A jövőképünket illetően sokkal tudatosabbak lettünk: analizáljuk a minket körülvevő üzleti szférát és alakítjuk ennek megfelelően a belső működésünket. Tudjuk, hova tartunk és magabiztosan fejlődünk, haladunk a magunk által kijelölt úton." - mondta ügyvezetőnk. A teljes cikk ide kattintva olvasható!

 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft