Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

"Büszke vagyok, hogy együtt eljutottunk a Balkántól a csúcsig!"

2021. 11. 03.

Vállalatunk megfelelő működésének épület-és gépkarbantartó csapatunk az egyik alappillére - a szó minden értelmében. Ezúttal őket mutatjuk be! 

Talán már elcsépeltnek tűnik a szánkból a vidám jelző, amit minden kollégánknál, csapatunk bemutatásánál használtunk, de nem túlzás - gyakorlatilag tényleg mindig mosolyogva, egymást ugratva, de közben maximálisan odafigyelve, azaz munkájukat örömmel végezve látjuk munkatársainkat.
Vállalatunk soron következő jókedvű csapata tehát az épület- és gépkarbantartásért felelős team. Jöjjön az ő történetük!

Csurgay Ádám - Üzemeltetési vezető
2020 novemberében csatlakoztam a céghez gépész fejlesztőmérnökként, és idén augusztustól már üzemeltetési vezetőként tevékenykedem.
Szerencsém van, mivel egy nagyon jó csapat mellé kerültem, együtt próbáljuk a nap mint nap felmerülő izgalmas kihívásokat a lehető legsikeresebben teljesíteni. :)
Feladataim közé tartozik többek között a fejlesztési csapat támogatása, gyártás fejlesztése és optimalizálása, s nem utolsó sorban a karbantartás megszervezésében is részt veszek.
Örülök, hogy ilyen remek emberekkel tölthetem a mindennapjaimat.
 

Marokházi Csaba
A kezdetektől fogva a CoreComm SI-nél dolgozom, de a kapcsolatunk Balázzsal (ügyvezetőnkkel) ennél korábbra nyúlik vissza... Közös élményeink kezdete már babakorára tehetők, talán még pelenkáztam is – a testvérem. :)
Munkakapcsolatunk 1999-ben kezdődött, amikor Boszniában telekommunikációs hálózat kiépítésével és aggregátorok telepítésével foglalkoztunk.


Láthattam "felnőni" a céget! Azt mondanám, hogy én vagyok a "mindenes" - ha kell klímát szerelek, gumizok, sofőrködöm, vagy bármit, amire megkérnek. Szeretem a munkám, mert egy családias környezetben, kiváló kollégákkal dolgozhatom együtt.
Nagyon sok élmény és nehézség jut most eszembe, de együtt mindig tovább tudtunk lépni. Sok-sok év telt el a kezdetektől, de ma már mondhatom, hogy országos hírű család lettünk.
Remélem, hogy a CoreComm SI-től megyek majd nyugdíjba. 
Büszke vagyok, hogy együtt eljutottunk a Balkántól a csúcsig!
 

Szabó Norbert - Karbantartó technikus
A nagy visszatérőként is emlegetnek a mélyen tisztelt kollégák :) Egyszer ugyanis már belekóstolhattam a napelemgyártás fortélyaiba, 2017-2019 között erősítettem (remélem nem csak szerintem :) ) a CoreComm SI proaktív, vidám csapatát. Ez az időszak rengeteg pozitív élménnyel, tanulással, fejlődéssel telt, melyekre később is szívesen gondoltam vissza. 
A CoreComm SI-nél minden dolgozó érezheti, hogy figyelnek rá és fontos szegmense a vállalatnak, ezért úgy döntöttem, hogy újra szívesen veszek részt a jövőben, a már működő és a friss fejlesztésű projektekben - a "mindent IS megépítjük" jelszóval, mint gyors és géplakatos karbantartó, nevesebb multiknál vagy épp a fejlettebb "vad"nyugat országaiban szerzett gyakorlattal és múlttal.

A napi gyorsvonat tempót immáron balatoni gyerekként a tó mellett, vagy rajta szoktam kipihenni egy túrakajak nyergében vagy épp körbe tekerve a tavat, de emellett  a Dunasziget is nagy kedvenc... Ritmus-fanatikusként szívesen játszom ütőhangszereken akusztikus formációkban, ha úgy hozza a sors... és általában úgy hozza, ilyenkor még a sorsot IS én írom :)
A 12 éves fiammal, illetve párommal csavargó trióként éljük hétvégéinket szerény országunkban, vagy épp külföldön a hosszú bakancslistánkat kipipálgatva.
      

Valdner Gergő - Karbantartó technikus
2020 augusztusában csatlakoztam elsőként a karbantartó csapathoz. Ezt megelőzően 3 évig dolgoztam egy autóipari cégnél először prototípus-, majd később folyamat technikusként. Sokat foglalkoztam automata és félautomata gyártósorokkal, így az ott megszerzett tudást gyakran tudom hasznosítani a CoreComm SI gépeinek működtetése közben.

Szerencsére egy nagyon barátságos segítőkész társaságba kerültem, ahol mindenki vidám és humoros, így hamar megtaláltam a helyem a csapatban.
 

Orbán József - Karbantartó technikus
2021 február elején csatlakoztam a csapathoz harmadikként. Előtte egy autóipari cégnél 
dolgoztam prototípus technikusként, majd később folyamat technikusként. Egy kollégám (Gergő ) mesélte, hogy mennyivel másabb itt a hangulat egy nagy multihoz képest, illetve az általa felvázolt sokrétű a munkakör is nagyon tetszett. Hittem neki, hiszen korábban együtt dolgoztunk ugyanannál a cégnél és munkakörben, ezért úgy döntöttem, kipróbálom magam a napelemgyártásban is.

Nem bántam meg a váltást, mert nagyon családias/baráti a légkör, s nem vadidegen emberekkel kell dolgozom nap mint nap. Problémák persze adódnak, de csapatként minden felmerülő hibára találunk megoldást.
 

Kecskés István – Épületkarbantartó
2009 áprilisában csatlakoztam a CoreComm SI akkoriban még kisebb csapatához, mint épület-klímaszerelő. Később a fiammal együtt jó pár évig autóklíma szereléssel is foglalkoztunk a cég berkein belül. Az évek során sok más műszaki feladat is része lett munkámnak, karbantartási és technikusi feladatokkal egyaránt. Szeretek itt dolgozni, jó kis csapat vesz körül.

Kollégáimmal nagyon jól kijövünk egymással, családtagnak érzem magam. 2021. júliusától nyugdíjas lettem, de a munkát továbbra is folytatom, jelenleg főleg épületkarbantartóként veszem ki részem a mindennapi feladatokból.
 

Melich Zsófia (Mófi) – Műszaki asszisztens
2020-ban csatlakoztam a céghez zöldfülű szakmai gyakorlatos egyetemistaként. Nagyon barátságos, vicces, sokszínű társaság fogadott, aminek hála hamar megtaláltam a helyem. A támogató közeg jól passzolt a kiváncsiságomhoz, mivel nekik köszönhetően rengeteget tanulhattam és tapasztalhattam a gyártás részleteitől kezdve, a gépek karbantartásán és fejlesztésén és a 3D nyomtatással történő prototípusgyártás rejtelmein át egészen a kollaboratív robotok programozásáig.

Rengeteg magasszintű poénnal is gazdagodtam ez idő alatt, hála a csapatnak!
Jelenleg főleg a karbantartás és a termelés-támogatás területével foglalkozom, illetve a marketingbe is besegítek.
 

Kecskés Csaba – Épületkarbantartó
Kecskés Csaba vagyok, 42 éves, két családos, boldog férj és egy 8 éves kislány apukája. 
A második családom, a CoreComm SI 2005-ben fogadott örökbe, így elsők között lehettem tagja az akkor még kis családnak. Azóta mennyi minden történt…
Autóklíma, autógumizás ágazatban kezdtem tevékenységemet és dolgoztam közel 15 évig - hosszú idő, sok-sok emlék. Rengeteg embert megismertem ezen idő alatt, közben munkatársból barátokká váltunk. Számíthatunk egymásra, segítünk egymásnak. Sokszor együtt sírunk, együtt nevetünk.

Az autóklímával és gumikkal foglalkozó üzletág megszűnése óta a belső átszervezést követően technikus-karbantartó-mindenesként dolgozom. Munkám részét főleg az épület-karbantartás, céges autók szervizelése és karbantartása, illetve egyéb ad-hoc jellegű technikai és műszaki problémák megoldása teszi ki. 
Ebben a változó világban jó, hogy vannak állandó dolgok, amiért érdemes reggel felkelni. Ilyen számomra a CoreComm SI. 
Köszönöm, hogy Veletek lehetek.
 

Veres B. András – Karbantartó technikus
2020 szeptemberében másodikként csatlakoztam a karbantartó csapathoz. Előtte 10 évig egy élelmiszeripari cégnél dolgoztam a termelésben gépkezelő és karbantartóként. Az itt megszerzett tudást és tapasztalatot igyekszem minél jobban kamatoztatni az itteni gépek működtetésében.

Külön öröm számomra, hogy egy baráti, vidám és segítőkész csapat tagja lehetek, s emellett fontos szempont az is, hogy a cég stratégiája lehetővé teszi a hosszú távú munkalehetőséget. 

 


 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft