Hírek

Hírek, újdonságok a technológia világából, nem utolsó sorban CoreComm SI mindennapjaiból...

Bemutatkozik pénzügyi csapatunk!

2022. 05. 15.

Könyvelés, adózás – a „szükséges rossz” általában. 
De a CoreComm családban ez is ugyanolyan megbecsült terület, mint bármely másik.

Ügyvezetőnk, Horváth Balázs, 2018-ban döntött úgy, hogy külső szolgáltató helyett saját kollégák végezzék ezt a felelősségteljes feladatot – azóta is kiválóan. 
Balázs szavai pénzügyi szakembereink munkájáról: "Onnan tudom, hogy jól működtök, hogy nem kell foglalkoznom ezzel a területtel." 

Ezúttal tehát a pénzügyi csapatot erősítő kolléganőink ültek le a CoreComm SI kanapéjára. Nagyon büszkén mutatjuk meg, kik felelnek azért, hogy a számok területén is minden rendben legyen nálunk. 
Ismerje meg Andit és Anettet! 
 

Jelinek Andrea - könyvelő

2019-ben jöttem a „CoreComm család”-hoz, ahol alapvető feladatom a könyvelés, de mindig van olyan plusz kihívás, mely miatt változatos a munkám - alapmondatom: Mindenre van megoldás! 
Szerencsésnek érzem magam, hogy még az előző „helyünkre” a Piramis utcába jöhettem, amely igazán családias hely volt. Láthattam azt a növekedést, mely egy nagyobb, modern gyár- és irodaépületet eredményezett, itt a Lőpor körúton. 

Az a „kis család” ami volt, egy nagyobbá alakult és bár nehezebb több emberrel fenntartani ezt a családias légkört, de minden kollégámmal és Balázzsal (aki nem „főnök” :) ) mindent megteszünk, hogy ez ne változzon!
 

Kissné Tóth Anett - pénzügyi asszisztens

Régóta szerettem volna dolgozni a CoreComm SI Kft-nél, mert öröm volt látni, hogy mennyire összetartóak a dolgozók, ezért inkább egy nagy Családnak nevezném. 
2022 márciusában csatlakoztam a pénzügyi csapathoz, ahol asszisztensként segítem a kollégáim mindennapjait.
Boldog vagyok, hogy egy ilyen munkahelyen dolgozhatok! :)
 

Szechenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

KOSÁR

FIZETENDŐ

Rendelés értéke

0 Ft