Hibabejelentés 0-24/365:
+36-30-760-1700
Tel: +36-88-560-378
Fax: +36-88-560-379
sales[at]corecommsi[dot]hu

A végtelen energia forrása...

Bemutatkozunk

Cégünk CORECOMM SOLUTION INC. néven 1999-ben az Amerikai Egyesült Államokban alakult - az Amerikai Hadsereg (US ARMY) európai érdekeltségeinek energetikai- és információs rendszerének teljes körű kiszolgálására jött létre az SFOR missziót támogatva. Feladataink közé tartozott a boszniai IFOR, később SFOR teljes energetikai hálózatának megtervezése, kiépítése és üzemeltetése (dízelmotoros generátorok, szünetmentes tápegységek, akkumulátorok).
2001 év februárjában a cégtulajdonosok döntése alapján a CORECOMM SOLUTION INC. Magyarországon megalapította a CORECOMM SI Kft.-t, hogy helyi képviseletével az addigiakhoz mérten is jobb szolgáltatást nyújtson meglévő és leendő üzletfeleinek.


Jelen...
A vállalkozás szakismeretének, megbízhatóságának és rugalmasságának köszönheti dinamikus fejlődését. Míg 2001 évben bevételünk 80 % - át külföldi projectek adták ki, addig 2014 évre elértük, hogy bevételcsökkenés nélkül kizárólag a magyar piacra építve stabilizáljuk, ill. növeljük a cég árbevételét. Komoly eredménynek érezzük, hogy értékesítésünk az elmúlt két évben átlépte a 1mrd Ft.
2015-ben használatba vettük - újépítésű, 1500 m2-es „zöld energiás” központunkat Veszprémben – a beruházás összértéke elérte a 200m Forintot, - ugyancsak ez évben saját tulajdonú közel 800m2 budapesti szerviz központunk. Évről évre megújuló teher és személygépjármű parkunk 15 gépjárműből áll, raktárkészletünk átlagban 60-80m forintértékre tehető, melynek segítségével rendkívül rövid határidővel tudunk megoldani javításokat illetve új kiépítéseket.
Személyi állományunk szakmailag jól felkészült, lelkiismeretes, fiatalos, de tapasztalt - folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy munkatársaink a legkorszerűbb technológiákat megismerjék és alkalmazzák munkájukban a biztos siker érdekében.


Jövő...
Hiszünk abban...
...hogy a biztonsági energiaellátás egy felelősségteljes külön szakma. Elhivatottságunk és szakmai hozzáértésünk, valamint üzleti kultúránk együttesen garantálja vevőink maximális elégedettségét, az adott feladatra a legmegfelelőbb rendszert és megoldást kínáljuk partnereinknek.


Történetünk...
A Socomec csoport 1922-ben alakult, jelenleg 2000 embert foglalkoztat.
A vállalat-csoport profilja kisfeszültségű villamos hálózatok kiépítése, vezérlése, és biztosítása.

A két legfontosabb szektor:

A vállalat két külön üzletágra tagolódik: az egyike SOCOMEC SCP, amely a védelmi megoldások és kapcsoló berendezések szakértője, a másik pedig a SOCOMEC UPS, amely a biztonságos szünetmentes áramellátás specialistája. A kiterjedt nemzetközi jelenlétének köszönhetően – beleértve a több mint 70 országban létrehozott központot, amelyek közül 17 leányvállalatként működik – a SOCOMEC csoport a kisfeszültségű áramelosztó berendezések globális piacának egyik meghatározó résztvevője.

A két európai központtal (Franciaország és Olaszország) rendelkező vállalat csoport versenyelőnyét a magasan versenyképes gyártóüzemek (Tunézia) és a főbb fejlődő piacokon kialakított központok (India és Kína) is biztosítják.


Működésünk

Társaságunk egyszerű és jól átlátható döntéshozatali mechanizmussal működik. Rugalmas szervezeti struktúránk és szakértőink megfelelő felkészültségének köszönhetően az egyes létesítményeken foglalkoztatott állomány minden esetben a projekt igényeihez igazítható. A munkaszervezést illetően mátrix rendszerben dolgozunk. A munka - projekt - felvállalásakor irányító-kapcsolattartó vezetőt jelölünk ki, aki közvetlenül felelős a munkák elvégzéséért. A projekt szakmai feladatainak elvégzésére jól felkészült szakemberek állnak rendelkezésünkre.

Minőségbiztosítás - ISO
A minőségpolitika iránti elkötelezettség megvalósítására a társaság 2003-ban bevezette az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, melyet az auditok során évente megújít és tökéletesít biztosítva a vevői igények megbízható és egyenletes minőségű szolgáltatásokkal történő kielégítését, folyamatos megfelelősségének és eredményességének fenntartását és fejlesztését.

Delfin- Díj
A fenntartható vállalati működés évről évre fontosabb. A Magyar Telekom Csoport a DELFIN-(Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) díjat a beadott pályamunkák alapján a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállaló beszállítóknak adja. 2008 évben a CoreComm SI Kft. a “Fenntartható innováció” kategóriában nyert, a kinetikai energia felhasználásával, tárolásával foglalkozó témakörben, mely energia használatával biztosítja a hálózat kimaradás idejére az áramellátást, elkerülve az akkumulátorok okozta környezetvédelmi és egyéb problémákat.

Electrosalon nagydíj
Cégünket hasonlóan a DELFIN díjhoz büszkeséggel töltötte el a 2009-es évben pályázati úton elnyert Electrosalon nagydíj, mely a magyar és nemzetközi elektronikai, elektrotechnikai szakkiállítás nívódíja. A téma a dinamikus lendkerekes energia‐tárolás legmodernebb eszköze, mely alkalmas akár az UPS akkumulátoros tartásidejének teljes kiváltására vagy az akkumulátoros rendszerek élettartamának megnövelésére az un. „ostorcsapás” effektus kiküszöbölésével.

Socomec Elismerés
Cégünk, mint a Socomec UPS magyarországi kizárólagos forgalmazója és szakszervize, a konzorcium által - évről évre Magyarországon nyújtott kivételes teljesítményéért és célkitűzéseinek eléréséért kiemelt elismerésben részesült.