Hibabejelentés 0-24/365:
+36-30-760-1700
Tel: +36-88-560-378
Fax: +36-88-560-379
sales[at]corecommsi[dot]hu

A végtelen energia forrása...

Hírek / Aktualitások

ÚSZÓHÁZ PROJEKT
Pályázat neve: Innovatív, beton alapanyagú úszómű létrehozásának kutatása és modul rendszerű felépítmény fejlesztése
Kedvezményezettek: Corex Projektfejlesztési Kft.; Corecomm SI Kft.
Konstrukció száma: GINOP-2.1.1-15
Pályázat azonosítója: GINOP-2.1.1-15-2016-00564
A projekt időtartama (tervezett): 2017.05.15-2019.05.14.
Támogatás összege: 999 503 080 Ft
A projekt elszámolható költsége: 1 529 958 510 Ft
Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium

A projekt tárgya
Vékonyfalú habkitöltéses, nyomóterhelésre méretezett beton modulponton kialakítása úszó dereglyeházak számára, melyek a gépnélküli kishajók üzemi terheléseinek és üzemeltetési feltételeinek megfelelő kialakításúak.

A projekt bemutatása
Az úszóház ugyan az elmúlt egy évtizedben került a figyelem középpontjába, pedig már évszázadok óta jellemző lakhatási módja a vízparti népeknek. Akár a nyugati, akár a keleti kultúrtörténetre tekintünk vissza, találkozhatunk úszóházakkal, de az utóbbi években a kategória továbblépett és mint egy új, népszerű szolgáltatásként, iparágként született újjá.

Funkcióiban a korábbi lakhatási és vízparti rekreáción túlmutató vonások jelentek meg:
• életstílus követése
• új, akár luxus kivitelű szolgáltatás
• energetikai, környezetvédelmi szempontok figyelembe vétele
• építészetileg számos kibontakozási lehetőséget nyújt
• folyamatosan megújuló, innovatív technológiák
• természetbe simulás
• rugalmas alkalmazkodás éghajlatváltozásra, árvizekre

A projekt célja
Olyan egyszerűen gyártható, karbantartást alig igénylő, megfelelő felhajtóerőt biztosító beton elemek (pontontestek) kifejlesztése, amelyek többféle formában és nagyságban csatolhatók egymáshoz. Ennek köszönhetően csökkennek az építési és karbantartási költségek és így lehetőség nyílik a célcsoportok szélesítésére. További innovációt jelent, hogy a felépítmény modul rendszerű lesz, azaz számos formában és elrendezésben lesz kombinálható.
A projekt fő célkitűzése továbbá, hogy a betonpontonoknál eddig behatóan nem vizsgált sarok-kötések igénybevételét, teherbírását és időállóságát vizsgálja, továbbá az egyes elemek megfogását az emelések biztonságossá tételét elemezve. A projekt eredménye A szakmai- műszaki eredményeket 1 db modell és 10 db prototípus kifejlesztése, megépítése és tesztelései során érjük el. A prototípus közúton szállítható, beton alapanyagú úszótestekből modul rendszerben összeállított ponton (gép nélküli kishajó), rajta épület jellegű, modul rendszerű felépítménnyel.

További információ kérhető:
CoreComm SI Kft. | +3688560378
Elérhetőség: info@corecommsi.hu

NEMZETKÖZI PIACRA JUTÁS PROJEKT
Pályázat neve: Nemzetközi piacra jutás
Kedvezményezett: „CORECOMM SI” Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Pályázat azonosítója: GINOP-1.3.1-15-2015-00302
A projekt kezdete: 2015.11.06.
A projekt várható befejezése: 2017.12.31.
Támogatás összege: 19 930 000 Ft
Támogatás mértéke: 50%
A projekt elszámolható költsége: 39 864 000 Ft
Irányító hatóság: Nemzetgazdasági Minisztérium
Közreműködő szervezet: Nemzetgazdasági Minisztérium

A projekt leírása
A CORECOMM SI Kft. néhány évvel ezelőtt a több országból érkező megkeresésre reagálva profilját kibővítette és a vállalat hamvasztókemence gyártással megjelent a kegyeleti piacon is. Mivel erős potenciált fedeztek fel a szektorban, ezért a tevékenység kiépítése mellett döntött, jelenlegi piaci részesedése a magyar piacon 10%. A termék teljesen új profillal jött létre Krematech márkanévvel.
Jelen projekt keretében a cég ezt a piaci részesedést kívánja növelni nem csak belföldi, hanem nemzetközi szinten is, külföldi piacokon való jelenléttel. További cél az árbevétel, ezen belül is az export árbevétel növelése, létszám fenntartása és hosszú távon növelése.
A CORECOMM SI céljainak eléréséhez, új üzleti kapcsolatok kialakítására elengedhetetlen eszköz a nemzetközi szakmai kiállításokon való megjelenés. A termék, a hamvasztó kemence jellegéből fakadóan a zajos kiállítások, forgatagok ellensúlyozására fontos, hogy a vállalat olyan saját standdal készüljön, megy tükrözi egyrészt a nyugodt hozzáállást, másrészt profizmust sugároz a főként állami szférából és magántemetkezési vállalatokból álló ügyfelek felé. Éppen ezért az első lépés a saját stand legyártása, amely könnyen szállítható és bármely kiállításon könnyen összeszerelhető. Mivel a stand hosszú távra készül, ezért fontos, hogy az installáció reklámfelületei egyszerűen cserélhetőek legyenek.
A stand legyártásán kívül a pályázat kereteiben valósul meg a kiállításokon való részvétel, a stand szállítása, valamint piackutatás és marketing stratégia, illetve image film elkészítése.

További információ kérhető:
CoreComm SI Kft. | +3688560378
Elérhetőség: info@corecommsi.hu

MEGÚJULT A CORECOMMSI.HU
Megújult honlapukon még több érdekes információt talál termékeinkről, szolgáltatásainkról, szervezetünk tevékenységéről - új köntösben.

Érdemes megnézni honlapunkat és bemutatkozó videónkat.

Weboldal >>     Video (magyar) >>     Video (angol) >>

1164 BUDAPEST, VÁGÁS U. 38.
2015. év második felében használatba vettük saját tulajdonú, közel 800 m2-es budapesti értékesítési- és szervizközpontunkat, melyben munkatársaink elegáns és modern környezetben várják Önöket.

Új telephelyünkön lehetőség nyílik:

• A többszörösére nőtt szervizterületen hatékonyabban és gyorsabban tudjuk a ránk bízott berendezések javítását, karbantartását és szervizelését végezni, melyhez nagyban hozzájárul a beruházás keretén belül megvalósult új és korszerű tesztberendezések és mérőműszerek beszerzése.

• Vevőink zökkenőmentes kiszolgálása érdekében a kisfeszültségű termékeink készletét megdupláztuk és sok egyéb termék mellett immár raktározni tudjuk a nagy sikerű ATyS átkapcsoló sorozat tagjait is.

.. AZ UPS VILÁGÁBÓL - Socomec Modulys Green Power 2.0
Továbbfejlesztett moduláris megoldás

A magántulajdonban lévő európai UPS gyártó, a Socomec, tovább erősíti piacvezető pozícióját egy nagy dobással, az új MODULYS GP 2.0-val.

A műszaki fejlesztések és az ügyfelek igényeinek mélyreható elemzésének eredménye, a 100%-ban moduláris és teljesen redundáns megoldás, amely 50-600 kW teljesítmény-tartományban teszi teljessé a Green Power 2.0 családot. A MODULYS GP 2.0 szünetmentes tápegység (UPS) nem csak biztosítja a legmagasabb szintű rendelkezésre állást és skálázhatóságot a kritikus informatikai infrastruktúráknak, hanem lehetővé teszi a szükséges mozgásteret az előre nem látható fejlesztések és bővítések számára.

- Teljesen moduláris rendszer
- Hot-swap modulok és akkumulátorok
- N+1, N+2 redundancia
- Bővíthetőség
- Kicsi helyigény
- Teljesen független teljesítmény modulok
- Gyors és biztonságos karbantartás
- Magas MTBF

... A KISFESZÜLTSÉGŰ (SCP) TERMÉKEK VILÁGÁBÓL
Tisztelt Partnerünk!

Immár 5. évbe léptünk annak tekintetében, hogy a CoreComm SI Kft. lett a vezérképviselete a Socomec gyár termékeinek. Köszönjük az együttműködést!
Ez idő alatt az Önök és a saját versenyképességünk megtartása és növelése érdekében ez idáig nem történt emelés listaárainkban.
Sajnos azonban eljött - a gyári árváltozásoknak köszönhetően- az idő, hogy tovább nem tudjuk tartani az árakat és „be kell állnunk a sorba”.

2016.02.07-től érvényes új árlistánk az alábbi linken érhető el:

Árlista >>

KIEMELKEDŐ EREDMÉNYEINK
2015. utolsó negyedévében átadásra került Magyarország egyik legnagyobb autóipari gyártójának, az Audi Hungária Motor Kft-nek közel 200 kVA összteljesítményű szünetmentes energiaellátó rendszere.

2016. első negyedévében cégünk sikeresen elnyerte a több, mint 700 kVA szünetmentes berendezés szállítására kiírt pályázatot, mely talán ma a Magyarországon megvalósuló legnagyobb autóipari gumiabroncs gyártó, az Apollo Tyres beruházása.


FEJLETT NAPELEMGYÁRTÁSI KAPACITÁS KIALAKÍTÁSA
Pályázat neve: Fejlett napelemgyártási kapacitás kialakítása
Pályázat azonosítója: GINOP-1.2.1-15-2015-00806
Támogatás összege: 245 317 491 Ft
Támogatás intenzitása: 50 %.

Társaságunk, a CoreComm SI Kft. energetikai tevékenységét fejlesztve és bővítve a megújuló energia, azon belül is a szolár rendszerek terén komplex és kulcsrakész szolgáltatásokat fog nyújtani a 2016-os évben megvalósuló veszprémi napelem gyár. A Széchenyi 2020 program keretén belül, 245,32 millió forintos európai uniós támogatással létrejövő napelem gyár komplett, személyre szabott szolgáltatást biztosít majd partnereinek.
A gyártó üzem, nem csupán Magyarországon, de világviszonylatban is újszerű, megnövekedett hatékonyságú napelem modulok előállítását fogja végezni a hazai és európai felvevő piac számára, termék kínálata széles vásárlói rétegek, egyénre szabott igényeit szolgálja ki, magánszemélyektől a nagyipari beruházásokig.
A projekt fő eleme a napelem gyár gépegységeinek beszerzése. A beruházás során egy 3-20 MW éves kapacitású, félautomata napelem gyártó üzem kerül kiépítésre. A gyártósor a minőségi termék előállításához mérten automatizált, fő szempont, hogy kizárólag első osztályú és garantáltan magas minőségű termékeket állítsunk elő, és az egyedi rendelési igényekhez igazodva, rugalmas gyártási lehetőséget biztosítsunk. A saját gyártású napelem modulok révén kompletten fogjuk tudni szállítani az energiatermelő és ellátó rendszereket, illetve a modulok villamos sínezésének, keretezésének, méretezésének kialakítása eleve az adott projekt rendszer igényéhez igazodva kerül legyártásra. Az üzem fő termékkínálatát a polikristályos, változatos teljesítmény spektrumú napelem modulok adják.
A barnamezős területen megvalósuló beruházás részeként sor kerül a gyártó üzemnek helyet adó épület infrastrukturális és műszaki fejlesztésére. Az ingatlan korszerű és megújuló energetikai megoldásai biztosítják, hogy az ingatlan hasznosítása a villamos és hőenergia költségek minimalizálásával történjék meg.
Jelen beruházásunk esetében a tervezett gyártó tevékenységünk termékpalettája egyértelműen a megújuló energetika hazai és Európai Uniós intézkedési tervekkel is összhangban lévő, minél szélesebb körű megismertetését és elterjesztését célozza. A napelem energiát hasznosító rendszerek alkalmazásával, egy állandóan és ingyenesen rendelkezésre álló energiaforrás kiaknázásának lehetőségére és szükségességére is fel kívánjuk hívni a figyelmet.
Összegezve úgy gondoljuk, projektünk versenyképességi, energiahatékonysági, innovatív, társadalompolitikai szempontok tekintetében is sokrétűen illeszkedik és hozzájárul a hazai és Európai Uniós célkitűzésekhez.

További információ kérhető:
CoreComm SI Kft.
Elérhetőség: +36 88/560-378

A "Korszerű telephelyfejlesztés a "CoreComm SI" Kft-nél" című projekt
Projekt neve: „Korszerű telephelyfejlesztés a "CoreComm SI" Kft-nél” (KDOP-1.1.1/C-11-2011-0064)

Folyamatosan fejlődő cégünk minden évben stabil bevétel növekedést mutat, melyhez hozzájárul a jelenleg 27 fő alkalmazott, melyből 6 fő női munkavállaló. Jelenlegi tevékenységeink úgy, mint az energetikai-, légkondicionáló-, acélkereskedelem-, solar üzletágak fejlődése, valamint a folyamatos előrehaladás eredményeként új, korszerű telephelyre volt szükségünk, ahol üzletágaink működése, valamint a szorosan hozzájuk kapcsolódó tevékenységek egy helyen, maximális hatékonysággal képesek együttműködni. Ennek eredményeként jött létre egy új, 930 m2 alapterületű, földszintes ipari csarnoképület. A csarnok funkcióját tekintve magába foglal egy szociális blokkot, mely irodákat, tárgyalót, bemutatótermet, irattárat, teakonyhát, tárolókat, vizesblokkokat és öltözőt tartalmaz, valamint egy csarnokrészt, amely raktárakat és szerelőcsarnokokat tartalmaz. Az épület korszerű VRV technológiájú fűtés/hűtés rendszerrel rendelkezik, hőszigetelt téglafalakkal, műanyag nyílászárókkal, valamint a lapos tetőn elhelyezett 15kW teljesítményű napelemes rendszerrel, melyek teljes egészében biztosítják az épület korszerűségét, valamint energetikai egyensúlyát. A projekt keretében új eszközök kerültek beszerzésre (mérőműszerek, szerszámok, IT eszközök), melyek a munkavállalók mindennapi tevékenységeit teljes körűen kiszolgálják.

Kedvezményezett: CoreComm SI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 8200 Veszprém, Kistó utca 21.

Közreműködő szervezet: Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. III.emelet)
A "Corecomm SI Kft királyszentistváni telephelyfejlesztése" című projekt támogatás
Projekt neve: CoreComm SI királyszentistváni telephelyfejlesztése (KDOP-1.1.1/C-10-2010-0056)

A projekt leírása: 7500 fő/év kapacitású hamvasztó megépítése és üzemeltetése Nemesvámos gazdasági övezetében. A projekt tevékenységei mind ennek a célnak a megvalósítására irányulnak.A projekt során: - a szükséges infrastrukturális fejlesztések lezajlanak - új épület kerül megépítésre, amelyben helyt kap: iroda, szociális blokk, "búcsúztató" helység, üzemi terület - a hamvasztó berendezések és hűtők beszerzésre és üzembe helyezésre kerülnek A projekt olyan modern - minden környezeti előírásnak megfelelő - technológiát alkalmaz, amely a negatív externáliákat minimalizálja és minden érvényes környezeti szabálynak megfelel. A vállalkozás jelenlegi munkavállalóinak megtartását vállalja. Átszervezésre nincsen szükség. Munkahelyteremtés az új telephelyen megvalósuló projekt kapcsán keletkezik. A hamvasztó működtetéséhez szükséges 9 új munkavállaló felvétele. A projekt keretében hasznosított technológia/módszertan várható elavulási ideje: ~20 év. Az első 10 évben a technológia/módszertan korszerűsítésére/frissítésére nincsen szükség. A 10. év végén a szükséges beruházásokat a működési cash-flow bázisán végezzük el. A létesítményt a szervezetbe rugalmasan kívánjuk integrálni: a projektmenedzser irányítása alatt fog működni önállóan gazdálkodó divízióként. Költségeivel, árbevételeivel, szabad forrásaival önállóan gazdálkodik a divízió, így a Kft fő üzleti tevékenységei (jelenlegiek) elenyésző mértékben befolyásolják a projekt fenntarthatóságát. A megvalósítás során érdemi kockázati tényező nincsen, a SWOT elemzés fényében is megvalósításra érdemes a projekt.

Kedvezményezett: CoreComm SI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 8200 Veszprém, Láhner György utca 8.

Közreműködő szervezet: Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség (8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. III.emelet)
A "Corecomm SI Kft 2011. évi eszközbeszerzései" című projekt támogatás
Projekt neve: Corecomm SI Kft. 2011. évi eszközbeszerzései

Kedvezményezett: CoreComm SI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

A vállalkozás diverzifikált szolgáltatási portfólióval rendelkezik, ezáltal képes hosszú távon megvalósítani a stabil, jövedelmező működését.A projekt célja a vállalkozás üzletágainak komplex fejlesztése az alábbi prioritások mentén: - főtevékenység (szünetmentes tápegységek értékesítése, üzemeltetése) fejlesztése - melléktevékenységek fejlesztése

A fenti célok megvalósítása érdekében a projekt a következőkből áll: eszközbeszerzés, IT-fejlesztés.